Resmål 11 - "Blå Lagunen"

Halloooooooooj alla roliga människor därute!!

Idag har det ju varit strålande väder, eller i alla fall i Stockholm. Detta kan ju bara firas med att bada så vi drog till ett ställe som heter Husbygropen, men som även kallas Blå lagunen. Dehär stället ligger vid ett område som heter Vibohär, nästan som Vi Bor Här. Detta namn har roat oss otroligt mycket under hela dagen ha ha!

Dehär stället ligger så sjukt off så det finns inte. Vi bestämde oss för att träffas vid Brommaplan idag istället för T-centralen och ta buss till stället. De roliga med denna bussfärd e att den e så himla lång att man typ behöver matsäck med sig till bussresan haha. De här e inte 15 minuter vi snackar om utan 40 minuter. 40 lååånga varma eller snarare stekande minuter på bussen.

Ett hett tips ifall man blir uttråkad under bussfärden e att att kolla på de olika stationernas namn. Det finns grymt roliga busstationer i Ekerö.

När vi väl hoppat av så måste man gå en kvart ungefär för att komma fram till stället.. Men de e sååå värt de för Husbygropen är bland de finaste badplatserna i Stockholm. Man tror nästan att man e utomlands, de e en stor sandstrand o så helt klarblått vatten.

Kanske är det vi som har dålig humor men dehär tyckte vi var väldigt kul:

Husby är en invandrartät förort i Stockholm, det finns svenskar, absolut, men majoriteten är av utländsk bakgrund.
Husbygropen: Här finns det bara svenskar. När vi kom fram så var vi de enda personerna som inte var svenskar. Framåt 14-15-tiden började det dyka upp lite utlänningar...sammanlagt så var det kanske 10 personer där som inte hade svensk bakgrund. Tänk att dessa två platser med nääästan samma namn kan vara så olika...Lite kul tycker vi =)

Inte nog med det..här var det svenska ungdomar som satt med vattenpipor haha!

Där käka vi o bada massa o njöt av vädret. Vid 17-tiden bestämde vi oss för att börja dra oss hemåt. Vi tänkte att även om vi missar bussen så lär det väl komma en maaax 30 minuter senare.

Meeen icke sa nicke, när vi kommer fram till hållplatsen så är 1½ timme tills bussen kommer...o vi hade inte ens missat den precis. den hade gått typ en kvart innan vi kom dit..GALET

Så medan vi sitter och väntar o försöker komma på vad vi ska göra så bestämmer vi oss för att lifta. Men helt knäppa e vi inte utan vi bestämmer att vi försöker få lift av nån trygg person...inga killar vill säga o inga konstiga typer. Medan vi står där och väntar så kör en kvinna med hennes två döttrar som är i våran egen ålder och de stannar. TACK!!!! Vi är er evigt tacksamma!

Det var en bilfärd på kanske 30 minuter till Brommaplan. Så där tackar vi kvinnan och döttrarna massa o hoppar av o drar hemåt. När vi väl var hemma så märkte vi att om vi väntat på bussen så hade vi fortfarande suttit på hållplatsen men nu var vi hemma istället ...Väldigt komiskt haha!!

Sarah kostar endast 49 spänn haha!

image64

Hej Husby!

image65

Helt sjukt underbart!!!
image66Ps. Fler bilder kommer senare =)

Tjaaaooooooo

Kommentarer
Postat av: ^^

Sarah, Forough Lifta?! haha..Dangerous stuff ;)
Bra blogg!

2007-08-07 @ 23:46:11
Postat av: dosten

dooost vi ska dit o vi ska så där komma me bergsprängare o vara jobbiga för alla andra men sen ska vi köra sommartider o alla ska bli glada som i filmer du vet ^^ beachparty woha !

2007-08-08 @ 16:03:07
URL: http://danishen.blogg.se
Postat av: Dbags

^^: Ibland måste man helt eneklt take a walk on the wild side of life :D

2007-08-09 @ 17:05:06
Postat av: N

Dedär ser verkligen inte ens ut att vara i stockholm =)
Var det inte läskigt att lifta bara sådär?

2008-02-20 @ 22:05:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0