PutFeetFirst - GAHHHH

Som jag nämde i förra inlägget så ska jag idag skriva om den nya skogallerian, PutFeetFirst.
Drottninggatan 52 tror jag den ligger på!

Okey, tro nu inte att ja är en såndär fjant som springer och väntar utanför varje butik och galleria som öppnar MEN nu är det som så att jag letat efter ett par speciella sneakers i drygt 3 månader, och de finns endast kvar i Göteborg så innan ja tar mitt pick och pack o drar dit över helgen för att köpa ett par sneaks så tänkte jag att jag kunde kolla in om de fanns i den "nya" och "sensationella" skogallerian.

Okey vi börjar med att säga att folk stog utanför och vänta säkert sen timmar i förväg, när jag kom dit en kvart innan de öppna så det sjukligt mycket folk där...seriöst vad är grejen?!

Hursomhelst jag är väl inte mycket bättre som också vill in, men till mitt försvar så gick jag in och såg att skorna inte fanns där och gick ut.

Gallerian i helhet kan jag inte klaga på, det är fint, fräscht och stort...3 våningar (?) och som de själva säger "2000 kvadratmeter skor", trevlig personal och ett stort och bra utbud. Letar ni skor så är det ju skönt då det flesta butiker ligger bredvid varran och man inte behöver springa runt i stan till de olika butikerna.

Men jag återgår till: Seriöst vad är grejen?!
Inte nog med att gallerian ändå är relativt tråkig då den består av alla vanliga skobutiker: DinSko, Jerns, Radical Sports, SkoPunkten, Nilsons, jag menar, finns det inte redan typ 43678245 såna butiker bara på Drottningatan?

Hade man liksom inte kunnat öppna en galleria med skobutiker som det bara finns en av i Stockholm o såntdär?

Men som sagt, det är en fin galleria..det sjuka är att folk tror att de får bete sig hur de vill bara för att det är invigning och 20% rabatt...folk stog bokstavligt talat och slogs om skor..GAHH, hysteri!!!


Fint och bra...fina taklampor också!
image73

Hej skohysteri!
image74

Back on Track!

Tjenamors alla blåbär!

Märker ni att ja e på G igen.. för de e jag!

Hinner inte riktigt skriva inlägg nu men när ja kommer hem senare idag så ska ni få en liten recension på den nya skogallerian som öppna idag!

Så det låter väl bra? haha

Ni kanske märker att det mest kommer bli turistande i olika centrum och på olika fik och såntdär med tanke på att det är lite för kallt för att vara ute hela dagen nu!

Så kika gärna i senare ikväll!


Stans trevligaste kebabställe

Hej folk!

Hoppas era liv är super, för de e i alla fall mitt =)

Ni får ursäkta min passivitet, fast nu räcker de med ursäktandet för de e väl typ två inlägg där ja bara ber om ursäkt haha!

Istället kan vi ta o njuta av att jag ska skriva nu =D

Sarah kom hem från Trollis över helgen och det va efterlängtat.

Vi var riktigt sugna på att dra till vårat fik för det var ju så himla mysigt! Så då bestämmer vi att vi ska ses kl. 20 vid Odenplan för att gå ner till fiket MEN då e de stängt?!

HALLÅÅÅ, hur kan ett fik stänga så tidigt på en lördag....så då stog vi utanför fiket o bara kände hur det sjönk till en 8'a på våran betygsskala. Lite trist men inte tänker vi hänga läpp här inte.

Istället så kände vi hungern ta över o vi vart sådär småsugna på kebab o det fick bli Pizza & Kebab huset vid Kungsgatan. Alla som bor i Stockholm måste ha ätit där minst 10 gånger för de e så sjukt trevlig personal o de är stort o man får massvis med mat på tallriken...det blir nästan alltid över mat så man får lite skuldkänslor för att man slänger lite.

Hur som helst så är dehär stället stort och två våningar. Ta vårat tips o sätt er på övervåningen, dels för att det är mycket mysigare belysning men också för att det är ganska mycket skönare bänkar där!

Det som är lite halvtaskigt me dehär stället är att de faktis borde måla om o hänga upp lite tavlor. De är helt vitt o helt seriöst så ser det ut som man typ sitter i en cell för de e så trist o sterilt. Men god mat, det har de :)

Lite kul är att de har typ låsta luckor lite här o var...både jag och Sarah funderade jättelänge o teorierna var många om vad dessa luckor skulle kunna vara.

Favorit-teorierna var dock att det antingen är typ sånadär hissar som man ska slänga ner brickorna i eller så är det kurragömma luckor för personalen. Att personalen liksom kryper i rören som luckorna leder till när det är ont om kunder och de är uttråkade eller rastlösa.

Finns det någon därute som har nå förslag på vad dessa luckor är till för?

Nu är det ju som så att Pizza & Kebab ligger strax intill Stureplan så vi tog en sväng förbi där.
Nu är ju varken jag eller Sarah några Stureplansfans men det går fan inte att göra nåt annat än att tycka att S-plan är en gaaanska rolig plats.
Exempelvis så var nu klockan runt 22.30 någonting...de e svart ute o folk e lite sådär lagom lulliga o mitt i allt så har Moderaterna satt upp typ ett stånd och försöker resonera med alla dessa halvfulla människor om varför de är bra.

Det får ju en normal människa att ifrågasätta alla dessa människor som röstade på moderaterna under det senaste valet...är det så de raggar upp sina röster? 

Hur går det samtalet till?

Moderat: Vi tycker si och så!
Lullig typ: Jaa fö' faaan!
Moderat: Jaa men perfekt då röstar du på oss?
Lullig typ: Öhh, självklart.. kan jag få en pin och en halstablett med eran logga?

Nää nu ska vi inte döma alla moderater efter detta... det finns väl säkert många ickefulla moderater haha!

Duuudes, what's up med de hemliga luckorna?
image70

Såhär ser då  Pizza & Kebab ut =)

image71

Såhär ser vi ut när vi fnular kring olika luckor...!
image72

Skamligt!!

Hallå alla blåbär därute!

Hoppas livet leker för er. Idag kom jag hem från skolan, ovanligt tidigt för att komma på att: shit ja har ju för i helskotta en blogg. O med skam så satte jag mig vid datorn och hade t.o.m. små-ångest över hur längesen det var jag skrev. Jag bokstavligt talat skäms.

Men till mitt försvar så har jag ju faktis inte utforskat nånting eftersom skolan nu har börjat, vilket innebär plugg plugg o så lite mera plugg.

Så tänker jag också att nu måste jag ju ha förlorat alla mina läsare o till min stora förvåning så är det fortfarande typ 50 pers som läser denhär bloggen dagligen, trots att det va typ en månad sen jag skrev sist. Sött av er o följa en död blogg... det skapar nästan lite beundran hos mig ha ha!

Funtar nästan på o byta bloggens handling bara för att skriva lite mer haha...!!

Jag e lessen o så fort ja har möjlighet så lovar ja att jag kommer uppdatera. Har ni tips på saker jag kan skriva om istället så e de bara o hojta!

So long!

RSS 2.0