Stans trevligaste kebabställe

Hej folk!

Hoppas era liv är super, för de e i alla fall mitt =)

Ni får ursäkta min passivitet, fast nu räcker de med ursäktandet för de e väl typ två inlägg där ja bara ber om ursäkt haha!

Istället kan vi ta o njuta av att jag ska skriva nu =D

Sarah kom hem från Trollis över helgen och det va efterlängtat.

Vi var riktigt sugna på att dra till vårat fik för det var ju så himla mysigt! Så då bestämmer vi att vi ska ses kl. 20 vid Odenplan för att gå ner till fiket MEN då e de stängt?!

HALLÅÅÅ, hur kan ett fik stänga så tidigt på en lördag....så då stog vi utanför fiket o bara kände hur det sjönk till en 8'a på våran betygsskala. Lite trist men inte tänker vi hänga läpp här inte.

Istället så kände vi hungern ta över o vi vart sådär småsugna på kebab o det fick bli Pizza & Kebab huset vid Kungsgatan. Alla som bor i Stockholm måste ha ätit där minst 10 gånger för de e så sjukt trevlig personal o de är stort o man får massvis med mat på tallriken...det blir nästan alltid över mat så man får lite skuldkänslor för att man slänger lite.

Hur som helst så är dehär stället stort och två våningar. Ta vårat tips o sätt er på övervåningen, dels för att det är mycket mysigare belysning men också för att det är ganska mycket skönare bänkar där!

Det som är lite halvtaskigt me dehär stället är att de faktis borde måla om o hänga upp lite tavlor. De är helt vitt o helt seriöst så ser det ut som man typ sitter i en cell för de e så trist o sterilt. Men god mat, det har de :)

Lite kul är att de har typ låsta luckor lite här o var...både jag och Sarah funderade jättelänge o teorierna var många om vad dessa luckor skulle kunna vara.

Favorit-teorierna var dock att det antingen är typ sånadär hissar som man ska slänga ner brickorna i eller så är det kurragömma luckor för personalen. Att personalen liksom kryper i rören som luckorna leder till när det är ont om kunder och de är uttråkade eller rastlösa.

Finns det någon därute som har nå förslag på vad dessa luckor är till för?

Nu är det ju som så att Pizza & Kebab ligger strax intill Stureplan så vi tog en sväng förbi där.
Nu är ju varken jag eller Sarah några Stureplansfans men det går fan inte att göra nåt annat än att tycka att S-plan är en gaaanska rolig plats.
Exempelvis så var nu klockan runt 22.30 någonting...de e svart ute o folk e lite sådär lagom lulliga o mitt i allt så har Moderaterna satt upp typ ett stånd och försöker resonera med alla dessa halvfulla människor om varför de är bra.

Det får ju en normal människa att ifrågasätta alla dessa människor som röstade på moderaterna under det senaste valet...är det så de raggar upp sina röster? 

Hur går det samtalet till?

Moderat: Vi tycker si och så!
Lullig typ: Jaa fö' faaan!
Moderat: Jaa men perfekt då röstar du på oss?
Lullig typ: Öhh, självklart.. kan jag få en pin och en halstablett med eran logga?

Nää nu ska vi inte döma alla moderater efter detta... det finns väl säkert många ickefulla moderater haha!

Duuudes, what's up med de hemliga luckorna?
image70

Såhär ser då  Pizza & Kebab ut =)

image71

Såhär ser vi ut när vi fnular kring olika luckor...!
image72

Kommentarer
Postat av: Loppan

Haha åh så roligt! Jag tror luckorna kan vara små kassaskrin, "diskreta" kassaskrin!

2007-09-28 @ 14:15:26
Postat av: Nora

Hahah kan inte göra annat än o hålla med dig om moderaterna :)

2007-10-01 @ 14:12:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0