Resmål 12 - Favvohak!!

Okey, jag kan inte somna...mindre kul!

Så jag kan lika gärna berätta om vårat ställe...Det förra stället vi hittade låg vid Slussen och ni som hänger med i bloggen vet att vi gillade stället. Men nästa gång vi skulle dit så var det stängt för ombyggnad...Vem stänger ett fik när man hittar två nya stammisar?!

I alla fall, tuben vi klev på åkte mot Hagsätra och detta namn tyckte Foro va riktigt kul. För tänk, Hagsätra blir ju typ HagseatSvengelska hahaha!! Sarah tyckte Foro var löjlig o tråkig, men Foro lyckades få 2 nya magrutor, så mycket skrattade hon. Visserligen har hon hört ordet Hagsätra förut..Vem vet, kanske var det Sarahs sällskap som fick henne att komma på detta nu, efter 19 år...?

Nää...vårat förra myshak e sämst. För nu hitta vi ett nytt ställe :) Dock så tänker vi faktis inte säga vilket ställe de e för då kanske alla springer dit o då minskar mysfaktorn på stället o det vore ju trist!

Hursomhelst så e det grymt fin inredning där o supertrevlig personal o bra priser o bara super helt enkelt.

Men vi kan ju säga att det ligger nånstans mellan Odenplan o Rådmansgatan..klura på den ni :)

Om ni frågar snällt kan vi säga vart det ligger fast de kommer ni förmodligen inte göra eftersom våra läsare verkar rädda för oss o aldrig lämnar nån kommentar hahah!!

På väg hem träffa vi på fjortisar (de va runt 13-15-årsåldern) som var påväg hem från 08-festivalen...Okey seriöst, visst drog vi på 08-festivalen när vi va yngre. Men Gud...springa runt med The Voice och SL tatueringar på kinden o leka allan ballan för att man typ bytt nummer med en 37-åring som raggat på en utanför nåt tält...de e bara så fel det kan bli.  

De e typ lika fel som att påstå att Barry White var en rapartist...Ni förstår hur fel det var. Fast vi måste nog ändå erkänna att det var ganska kul att lyssna på de, väldigt underhållande och fascinerade =)

Yummie...fett-sockerbomb e läskigt gott =)

image68

Såhär kul är det att lyssna på 08-festivalens anhängare!

image69


Adios amigoooooooos!!

Kommentarer
Postat av: ^^

joo snälla sägg vad stället hette ^^ vi är sååååå nyfikna..och ni är ju sååå snälla så ni säger säkert namnet :)

2007-08-16 @ 17:00:20
Postat av: mia

men kom igen nu tjejer.. säg vart det ligger. jag kommer ju ändå inte komma dit förrän i höst ;o)

2007-08-16 @ 22:12:35
Postat av: me

Cafe 60?

2007-08-16 @ 23:46:09
Postat av: Dbags

Alright, helt ärligt. Vi minns varken namn eller vart stället ligger. Men eftersom vi e de änglar vi e så säger vi det nästa gång vi är där.
Och nej, det är inte Cafe 60!

2007-08-20 @ 16:20:53
Postat av: Anonym

Fortfarande inga planer på att säga vart fiket låg?

2008-01-03 @ 19:43:17
Postat av: DOUCHEBAGS

En gång i tiden hette det Thelins..men för några veckor sen byttes namnet till dubbel v :) ligger vid odengatan har vi för oss :)

2008-01-03 @ 20:02:13
URL: http://www.DOUCHEBAGS.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0