Resmål 9 - Huvudsta runt =)

Hej Hopp !!!!

Nu e de såhär det ligger till, att jag, Foro, är sjukt lycklig. För nu har farbror doktor sagt att hur ont ja än har så måste jag röra på mig för annars kommer det bara bli värre.
Detta firades givetvis med att dra in till stan o ta en glass o skryta för folk om att jag får gå runt utan stödkrage.

Jag är helt lycklig nu. Ni anar inte min glädje haha... nu slipper jag alla dåliga såpor :D

Hur som helst så kom jag hem och eftersom det var toppenväder så kände jag för o ta en härlig promenad från mig till Huvudsta. Dagens sällskap fick bli min råcoola mamma. 

I alla fall så började vi promenaden och gick på Solnabron och fortsatte mot Huvudsta

Det är en helt underbar "slinga" som går förbi Ulvsundasjön och hela vägen till Karlbergs strand. Allvarligt, denna slinga består av en underbar utsikt, underbara fik och härlig omgivning. För er som aldrig varit där...GÅ!!! För att förutom allt det fina där så finns det badklippor där så de e ett grymt badställe. Vid klipporna satt vi en stund och beundra utsikten och prata om allt och ingenting medan folk solade, picknickade och badade. Mysigt värre tycker jag och nästa gång jag drar dit ska jag ta med mig ett gäng kompisar o sola o bada o bara njuta av livet =) 

Och skulle det vara som så att man inte vågar bada i sjön så kan man bara gå 10 minuter extra så kommer man till Huvudstabadet, vilket är en utomhuspool.

Lustigt nog så var badets grindar öppna när jag och mamma kom men det var ingen där. Synd att vi inte hade badkläder med oss för det såg frestande ut. Istället stog vi o kolla på en söt liten anka som simma runt i babypoolen!

Det fina med dehär stället e att ju längre man går desto mysigare fik och badbryggor hittar man. Så medan vi gick så hitta jag vääärldens längsta gungor, de såg ut att vara gjorda för typ Gulliver eller nån haha. Inte för en liten kort människa som jag!

Vi gick  ytterligare tills vi kom fram till Pampas Marina, det är typ en plats att förvara båtar på. Så där var det fullt med liv och människor som varit ute på vattnet och båtat idag =)

Plötsligt så kom vi även fram till en stol som även den måste tillhöra Gulliver, för sååå stor var den. Jag klättra upp smidigt som en apa och fotade lite från stolen. När jag skulle gå ner kom jag på att "justeeeee, jag e höjdrädd". Min höjdrädsla e skum asso, för jag kommer aldrig på att jag e rädd när jag går upp nånstans..hmm skumt! Så mamma fick hjälpa mig ner ha ha!

O så gick vi massa tills jag såg ett stort hus med en skyld där det stog: "Privat mark".  Jag fundera en stund på att gå dit bara för att följa traditionen att gå på andras mark vilket jag på nåt oförklarligt sätt lyckats göra 2 gånger under mitt turistande.
Hur som helst så börja vi närma oss platsen där promenaden börjat, vilket innebär att jag nu var hemma.

Men det var en grymt uppfriskande promenad med en slinga jag verkligen rekommenderar. För som sagt, det är fint och mysigt och vackert o bland de bättre ställena faktis!

På Solnabron. Till vänster ser ni klipporna!
image57

Jag är lycklig igen =)
image58

Fint!
image59

Gulliver was here...
image59

Sen tog jag över Gullivers plats!
 image62
Kommentarer
Postat av: nido

Skönt att du är piggare :) men om du e kort va e ja då ;) kramar

2007-08-02 @ 10:13:58
Postat av: Foro

Nido: Tack...Du e lite dvärgaktig haha, nää flåt. Inte alls. Du e sådär Söt-kort!!

2007-08-04 @ 21:57:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0