Resmål 3 - Vårberg

Halloj!

Jaa vi vet, vi e off men nu e vi på G igen. Så Linda, nu har du nåt att göra på jobbet igen =)

Idag så bestämde vi oss för dra till Vårberg, mestadels för att vi ville dra på loppisen där o hitta balla smycken. Det gick sisådär haha! Fy så många otrevliga människor det finns och de verkar inte ha hajat att man måste va trevlig för att folk ska vilja köpa deras saker.

Det fanns typ ett stånd med grymt fina smycken men ägaren eller vad man nu ska kalla henne va så sjukt otrevlig så de va liksom inte värt att ge henne pengar.

Sen fanns det ett till stånd som bara var allmänt rolig...det va en kvinna som ville prova ett linne som försäljningstanten skulle sälja. Men försäljningstanten stog o tjata på om att kunden var för tjock för linnet hahah!!
HALLÅÅÅ, det du ska göra e sälja dina prylar!!! Låt stackarn prova va hon vill!!!!

Efter loppisen som var en otrolig besvikelse så skulle vi kolla runt i Vårberg. Där hitta vi en kille från våran förra skola...varför han nu åkte heeeela vägen från Vårberg till Tensta varje dag i 3 år är för oss fortfarande ett frågetecken!

Vi var dock ganska tidigt tvugna att konstatera att Vårberg är ett ganska tråkigt område eftersom det bara fanns bostäder =(

Därefter bestämde vi oss för att besöka Skärholmen. Där kom vi fram till att det är det enda av de områden vi besökt vars centrum faktist är ett riktigt centrum med affärer och inte ett torg med en pizzeria!

Skärholmens Centrum e jättemysigt och torget är helt underbart, men tyvärr inte mycket mer än så. Utanför centrum så är det ganska trist. Vi tog en sväng i Monki (smygreklam, skicka kläder nu, tycker vi) o kom fram till att man kan göra alla deras kläder själva genom att köpa tyg o göra en krumelur utav de o sy lite här o där, o sälja de! Designerdrömmarna lever än =)

Allt som allt så var det en rolig dag och dagens bästa händelse/citat är helt klart: "Vad har du gjort ?!"


Dagens statement
är att Foro ALDRIG någonsin mer tänker vara snäll mot någon eller utföra en bra handling!

Varför?
Det får ni veta i nästa inlägg för annars blir dethär för långt! Iofs kommer det ju bli i den ordningen att ni läser varför först eftersom det inlägget kommer hamna ovanför dethär...Äsche, ni får helt enkelt Deal with it =)

Tjaaaaaaaaooooo

Det var gratis inträde idag (yaaay): Gratis är Godast!

image14

Kommentarer
Postat av: nido

tack ;)

2007-06-27 @ 09:19:54
Postat av: Foro

Tack själv!
När vi blir stora o kända ska vi tacka dig för att du läste våran blogg!

2007-06-27 @ 18:25:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0