Resmål 4 - Ändrade planer

Tjenamors!

Hoppas det finns någon människa där ute som tycker om dehär vädret för annars så e de ju faktis ganska onödigt att de e såhär.

Idag hade vi en enligt oss grym idé om vart vi skulle. Men det fruktansvärt deprimerande vädret fick oss att ändra våran plan. Vi får köra det en finare dag!

Istället så tänkte vi att vi kan spendera dagen inomhus, alltså hitta till ett nytt centrum vi inte besökt tidigare. Då Foro har sett massa reklam på TV för Farsta Centrum fick det bli dagens mål! Förväntningarna var höga och vi var taggade som bara den...Nee nu skojar jag. Vi va mer taggade på första iden som inte funka. Men äsche Farsta Centrum it is!

Det var ett helt OK centrum med de flesta nödvändiga butikerna. Vi är ganska nöjda och dessutom så hitta vi världens bästa godisaffär, "Godis Fabriken" som innehöll massa coolt godis.

Senare kom vi fram till en butik vars nämn vi inte tänker säga, för vi e så trötta på den butiken. Ni kommer säkert ändå fatta vilken de e när ni ser bilderna. Hursomhelst så såg vi att de sålde turbaner där, tyvärr. Turbanen måste vara den fulaste trenden i världen. Satan i gatan så fult det är o de säger vi inte bara för att vi inte passar i de utan för att det helt enkelt är läskigt fult.

FULA TRENDER LISTA:

1. Fjällräven jackan...Hej frivillig Michelingubbe
2. Turbanen..Inga ord!

Själva området kommer vi att utforska senare eftersom det tråkiga regnvädret inte lät oss göra det!

Farsta Centrum tog slut, så vi bestämde oss för att dra till Globen Centrum, vilket vi båda innerst inne visste var en dålig idé eftersom det förmodligen skulle finnas precis samma butiker som Farsta. Men äsche, vi kan lika gärna testa. Vem vet, Globen kanske kommer bli vårat nya favoritcentrum. På vägen till Globen var det massa olika saker som diskuterades, bl.a. de två whiggas'en som satt bredvid oss och om Foro's drog..nämligen kräm. Bildbevis kommer på vad hon bär omkring med sig dagligen. Det är helt sjukt hur mycket kräm hon smörjer in sig med dagligen!!

Väl framme så insåg vi att, JA, det är precis samma butiker. Fast vi gillade det ändå, för det var ganska fräscht. Men nå nytt favoritcentrum vart det inte. Slutligen hamna vi på en bänk i Globen som vi satt o prata på...allt möjligt pratades det om och det var jättetrevligt ända till en alkis satte sig bredvid oss o spilllde ut halva sitt kaffe samtidigt sin han satte sig. Vi har inget emot alkisar men de mysiga försvann liksom lite.


Yaaay, this is the shit!

 
image16


Notera att det är två likadan beiga krämer, "det är bara lite i den ena, så ifall den skulle ta slut."
Notera också att Idomin går att använda överallt, så egentligen är all annan kräm, inklusive
Foros läppsyl onödig vikt!

FORO ÄR PSYK!

image18


Kommentarer
Postat av: Anonym

Men guuuud...du e ju beroende av kräm kvinna!!!!

2008-02-27 @ 20:45:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0