Resmål 4 - Nånstans i stan =)

Hallooooooooooj!

Idag kan vi inte riktigt påstå att vi vart på nå äventyr eftersom vi inte hade nå mål. Det vi ville idag var att hitta nå mysigt hak som vi kan vara på när de e tråkigt väder.

De "krav" vi hade på fiket var att det skulle ligga lite off så inte varenda människa i världen är där + att det skulle vara lite mysigt. Inte för sterilt eller för ljust. Myshak helt enkelt.

Medan vi strosa runt i stan gick vi in på vi vet inte hur många fik för att konstatera att det var dåligt och leta vidare efter nåt bättre.

Rätt var det är så hittar vi till ett ställe som ser ut som typ Italien fast för kanske 200 år sen, eller kanske t.o.m. Italien idag. Men en såndär mysig liten by i Italien. Vi tyckte att det var helt underbart och var alldeles chockade över att vi missat denna underbara del av våran stad i 18 år. Detta fina område visade sig vara Bellmansgatan bredvid Mariahissen o allt såntdär. Jaa vi vet, vi borde kunna sånthär. Vi e dåliga!! Påpeka inget!!
Fy så fint det var och det bev ett område som får massa plus av oss.

Där satt vi en stund och njöt av Stockholm till vi bestämde oss för att fortsätta leta efter vårat nya favvohak. Mitt i ingenstans så hittar vi ett fik som var riktigt grymt, med god mat o trevlig personal o det va bara bäst. Vi bestämde oss för att detta skulle bli vårat hak, tills vidare haha! Vi tänker inte berätta vart detta myshak ligger heller eftersom vi inte vill att det ska vara folkstorm där haha!


Såhär glada och chockade var vi över att vi missat Bellmansgatan!

image19

Stockholms motsvarighet till Notre Dame haha!

image20

Bildbevis på att Sarah ALLTID tar av sig sina skor!!

image21

Foro e typ lycklig, eller nåt =)

image23

Sarah är typ ännu lyckligare haha!

image25

Foro posar för fullt!

image26

Kommentarer
Postat av: hemlig beundrare från aba

hej foro! vi kände varann förut...gick i samma skola (aba) men vi tappade kontakten. idag såg jag din blogg på aftonbladet och insåg att du är vääääldigt snygg och att saker o ting kanske inte borde blivit som dom blev.

2007-07-02 @ 20:51:32
Postat av: Eva

Jättekul idé! Fler borde åka runt i stan. Har ni besökt Södra Station? Ersta? Tanto koloniområde? Vill ni sträcka er till en "Sthlms-förort" föreslår jag Norrtälje. Gullig stad man kommer till med SL-kortet så den måste nästan räknas! Lycka till!

2007-07-26 @ 14:44:25
Postat av: Dbags

Eva: tack flr massa tips! Ska absolut utforskas!

2007-07-28 @ 16:44:06
Postat av: Lina

Fan där har man ju aldrig varit...borde kanske ta o åka dit o se hur fint det är en dag då det regnar mindre hehe

2008-03-02 @ 17:06:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0