2008, nytt år, ny blogg :)

Hejsan allihopa!

Ni som känner oss eller följer bloggen eller nåt vet att vi hade ett syfte när vi startade våran blogg, nämligen att vi skulle resa runt i Stockholm o skriva om de platser vi tyckte om, respektive, inte tyckte om.

På grund av ditten och datten anledningar så skrev vi allt mindre, en av dessa anledningar var att Sarah flyttade från Stockholm för att plugga i Trollis (Trollhättan) och Forough började plugga här i Stockholm..alltså har vi lagt ner massa tid på pluggande istället för bloggande!

Men nu har våra fingrar fått kramp igen o vi är råtaggade på att skriva massa. Men med tanke på att vi inte hinner turista så tänkte vi göra denhär bloggen till våran egna lilla värld och ni är alla så välkomna så :)

Såå, då kan man ju undra, Sarah och Foroughs värld, vad innebär det?

Svaret på det är att det är en värld som innehåller massa tankar och ideer, dålig humor, fotograferande (eftersom vi är såna fotonördar), åsikter, streetkultur..jaa helt enkelt det vi finner intressant.

Juste ja, bloggen kommer även innehålla mode...neeej, inte såntdär fjantmode då vi står i kissnödig pose o berättar vad vi har på oss idag utan vi kommer skriva om snygga streetkläder och vart man kan få tag på sånt...det är en otrolig brist på såna bloggar....ja förutom sthlmstreetstyle...men den är inte så himla rolig egentligen.

Välkomna till ett nytt kapitel i bloggens korta historia haha!

image76

Kommentarer
Postat av: Åsa

Härlig blogg :) !

2008-01-01 @ 19:20:45
URL: http://asanordin.blogg.se
Postat av: Åsa

Ja ska göra det ;)

2008-01-01 @ 19:25:35
URL: http://asanordin.blogg.se
Postat av: MIA

Kul att ni e tillbax tjejer..får mig alltid ett gott skratt av o läsa eran blogg. Grymt att ni håller en viss seriös ton oxå, mer sånt!

2008-01-04 @ 00:30:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0